Helgens träning

Helgens träning

träning

Helgens träning har varit ett blandning av mycket olika pass. Ett av dem var ett mix pass där vi fick prova 8 olika typer av gruppträningspass. Det var grymt kul och jobbigt, vi tränade i 90 minuter! Vi fick prova Attack som är ett pass med slag och sparkar till musik, BodyJam som är ett danspass, HIT som är högintensiv intervall träning, Balance som är en blandning av yoga och chi gong, Stepp som är att man tränar med stepp brädan och Bodypump som är ett pass med skivstång och vikter. Jag har säkert glömt någon gruppträningsaktivitet, men det var så kul att prova alla pass under ett och samma träningspass!

yoga

Jag har också tränat Yoga, så skönt och jobbigt för kroppen. Jag känner mig stel som en pinne, men jag bli bättre och bättre. Här ligger vi och slappnar av som avrundning på passet och jag passar på att ta en ”selfie” 😛

 

träning

Det blev ett till pass med BodyPump, det är sjukt kul med det tycker jag och ett roligt komplement till gymträning. Bra musik gör med en hel del då jag känner att jag kan lyfta lite till om man lyssnar till något bra.

 

träning

När man kör BodyPump tar man fram en stepp bräda (om de fortfarande kallas så!) sedan en skivstång med olika vikter så man kan byta vikt under passets gång. Sen behöver man ett par hantlar med. Jag har fortfarande svårt att veta hur mycket vikt jag orkar ha på olika muskelgrupper när det kommer till pumpen eftersom man arbetar med lite olika takter när man lyfter vikten. Men det kommer det med, man måste börja någonstans!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras