På utbildning för att träna gravida.

mammamage

På utbildning för att träna gravida.

Hej från Stockholm! Just nu går jag en utbildning på Sports Club Education så jag tillbringar helgen här. Jag går en utbildning för att träna gravida kvinnor, det är så intressant och det känns verkligen som en bra investering i Corestyrka Sverige med.

 

mammamage

Utbildningen är jätte bra och det är skönt att vi både går igenom teori och praktiska övningar. Det är även sjukt kul att få nätverka med de andra som går kursen. Här laddar vi upp för en andningsövning vi ska få prova, att andas är en jätte viktigt sak!

 

mamma träning

Vi fick även göra en cirkelträning med olika övningar. Jag känner redan lite träningsvärk från dagen! Det var roligt att göra flera olika övningar och även att tänka på hur dessa kan anpassas för en gravid kvinna och vad som händer med kroppen.

 

mammaträning

Vi har även arbetat med hel del med andningen och avslappningsövningar. Avslappningsövningarna var så sjukt bra så jag ville inte att de skulle ta slut. Jag kan försöka guida dig igenom en övning genom via en vlogg (video blogg) framöver.

 

mamma träning

Så klart måste man ju ta en selfie med. Nu är jag taggad på morgondagen, men innan dess behöver jag verkligen lite sömn. Det är alltid mycket att ta in när man åker iväg på utbildningar men det är otroligt kul!

 

Sov gott så ses vi imorgon 🙂

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras