Gårdagens prova på!

 

I sammarbete med Corestyrka Sverige

Igår hade vi ett prova på pass med Corestyrka®

Det var en fantastisk känsla igår att ha ett prova på pass för Corestyrka®. Trotts att jag har varit instruktör i snart över 10 år inom olika idrotter och träningsformer är det lite extra speciellt när det är ens eget varumärke och företag man arbetar med. Jag kan inte förklara känslan men det är ungefär som att vara glad, nervös, hypad och nästan lite rädd men samtidigt fantastiskt och lite magiskt.

Jag vill även ge ett otroligt stort tack till Sara som hjälper mig med allt som det innebär att ha ett företag och med ekonomin. Sara är en riktig klippa på den delen! Det är mycket jobb och framförallt tid som investerar i Corestyrka®  för att utvecklas och växa. Det är fantastiskt att det finns människor som stöttar och tror på att man kan göra allt man vill. Ett megastort stöd ger även Milomir som alltid finns att räkna med, vi jobbar kvällar och helger efter våra ”vanliga” jobb och träning. Det är en resa som jag hoppas du gillar att följa här på bloggen 🙂

Vi kommer att hålla fler Prova På pass så håll ögonen öppna för dem. Eller varför inte bara maila mig på info@corestyrka.se och säg till att du vill komma och prova på! Nästa kurs startar onsdag den 25/4 kl 17.15 – 18.30 i Eskilstuna på. Missa inte att anmäla dig till kursen på www.corestyrka.se

 

Vart bor du förresten? Vi vet inte riktigt vart alla våra läsare bor i Sverige. Det hade varit roligt om du lämnar en kommentar i fältet här nedanför om vart du bor. Vi kanske kan komma till dig med ett prova på pass i framtiden!

 

 

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras