Taekwondo träning

Gammal kärlek rostar aldrig.

Taekwondo är en sport som ligger mig varmt om hjärtat då jag har tränat det i typ 14 år! I måndags tränade jag ett pass tillsammans med min storebror Mario och det var så kul.

I sporten är det mestadels sparkar så det är väldigt viktigt att vara rörlig, vig och stark. Det var så roligt att köra det igen och jag hoppas på att få ihop ett par fler pass under terminen. Har du någon typ av träningsform som du känner är din med att du har slutat med den?  Och har du någonsin känt att du längtar tillbaka till det? Personligen tycker jag det är otroligt kul att ha TKD som en träning, det är mycket kondition som krävs i sporten. 🙂

Min dräkt har en massa år på nacken så ska jag träna några gånger under terminen behöver jag en till! Vi har dräkter på oss på TaeKwondo, vilket jag nu tycker är så sjukt obehagligt eftersom jag är van vid att träna med shorts och linne. Men den här har mitt namn broderat så det är lite snyggt i alla fall!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras