Veckans lista!

Nu väntar en ny vecka men den veckans som nu har passerat har varit minst sagt händelserik!

Det har varit allt från min egen möhippa till Maddes möhippa, bröllop, träning och mycket annat. Följ med i inlägget för veckans lista.

Veckans bästa

Översta fotot är taget i lördags och det nedre fotot är taget för 11 år sedan!!

Helt sjukt så fort tiden går! Stephanie och Antoine hade bröllopsfest, eller ett ”send of party” i lördags då de gifter sig i Frankrike nästa helg. Det var en fantastiskt fin fest på en båtbrygga vid Östermalm i Stockholm. Jag tycker vi ser bra ut trotts att det gått 11 år sedan första fotot. Det översta fotot är ju väldigt blått men det är ljuset på båten.

Stephanie, Sanna och jag gick på Gymnastik och Idrottshögskolan tillsammans när vi pluggade kandidat till Hälsopedagog och folkhälsovetare. Tänk vilken fantastisk sak vänskap är! Det var tre sjukt roliga men väldigt ”pluggjobbiga” år då GIH är en riktigt bra och innehållsrik skola där man lär sig otroligt mycket.

Veckans bästa del 2, står Madeleines möhippa för. Den var med i lördags så det var en heldag för mig men det var fantastiskt roligt. VI överraskade henne på morgonen, gick och åt en frukost på Hotel Plaza i Västerås, därefter var det spa och jag masserade Madde. En helkroppsmassage blev det, ibland är det bra att vara massör! Därefter var vi på en dansstudio och provade dansa en typ av cowboy linedans. Sjukt kul!

Veckans träning

Äntligen har jag kommit igång med lite löpning! Det tackar jag Corestyrkas sammarbete med B.A.B.Y Runners Team för. Måndagarna med löpteknik har gjort att jag verkligen har kunnat optimerat min löpning på ett helt annat sätt. I veckan var jag ute i löpspåret två gånger, en gång med kolegorna från jobbet och en gång med min vän Tamara. Så inspirerande att Tamara även ska springa halvaran i Stockholm nästa månad så heja på henne om ni är där och tittar!

Det känns även jätte roligt att ha tränat TaeKwondo två gånger förra veckan. Det var väldigt kul då det var ett par gamla klubbkompisar som var nere och gästtränade.

Veckans hårdaste

Veckans hårdagste träningspass står Milomir för när han var nere och tränade tillsammans med hans klubbkompis Gustav. Boxningen har en hel rad tuffa men givande träningsmöjligheter för dig som vill träna motion, kondition, styrka, teknik eller varför inte sparring då man fightas mot varandra i ringen.

 

Veckans godaste

Mat i all ära men hur gott är det inte med vattenmelon! Det är inte bara gott utan det är nyttigt med då vattenmelon innehåller Lykopen som sänker risken för prostatacancer och kärlsjukdomar. Är du intresserad av ett inlägg som handlar om ”maten som bromsar åldrandet” så jag har jag skrivit ett inlägg om det tidigare och det hittar du HÄR.

 

Veckans outfit

Veckans outfit blir min byxdress. Den är lite ful-snygg tycker jag men otroligt skön i det här vädret! VI har även träffats i nätverket Tunainfluencers igår och åt en härlig frukost tillsammans och planerade event, men det kommer mer om det i ett senare inlägg.

Ha en fantastisk vecka och gör den till den bästa veckan.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras