Träning med Power Plate

Power Pate träning på Allt för hälsan mässan

Förra helgen var jag och min mamma på Allt för hälsan mässan i Stockholm och jag tränade ett pass med Power Plate. För dig som inte vet vad Power Plate är för något och vill läsa en intervju som Sporthälsa gjorde med Staffan Göransson, VD för Viberoom, kan du göra det HÄR.

Här är de nyare Power Plate som passar bra både i gym eller gruppträningssalar. Plattorna vibrerar i olika dimensioner och du får en helt annan muskelkontakt när du gör övningar på dem.

Vi startade passet med några uppvärmningsövningar. Här är en position där du får sträcka ut höftböjarmuskeln i ditt bakre ben.

Magen fick sig en rejäl omgång kan jag lova.

En annan tuff övning var armhävningar i olika nivåer där du har en arm på Power Plate och den andra på golvet. Sen ska du promenera över helt till plattan och göra en armhävning. Och sedan ner på andra sidan  och upprepa.

Det var ett tufft pass och en annorlunda känsla med att träna på en mässa med massa som tittade. Men det gick jättte bra!

Staffan som är ägare och VD till Viberoom och Emelie som är grym på Power Plate.

Vatten smakar aldrig så gott som efter ett tufft träningspass.

Power Plate är ett fantastiskt träningsredskap och hjälper kroppen på så många sätt. På bilden kan du läsa om vad den kan göra för dig.

 

På tisdag ska vi upp till Viberoom och träna ett pass, det ska bli så kul!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.