Kom och prova ett pass i MediYoga

Nu har vi även Mediyoga på Corestyrka studion och det är så fantastiskt skönt för både kropp och knopp!

I en annars ganska stressig och fartfylld vardag är det viktigt att du får tid till att varva ner, slappna av, slippa prestation och måsten för en stund. Det är precis det jag vill att du ska få känna när du kommer till ett av passen hos oss. Passa på att prova ett pass i MediYoga, du kanske älskar det!

 

Jag älskar verkligen när du som tränar på passen eller kör någon av våra onlineträningar delar med dig och taggar mig (giannastevanovic) och corestyrka. På det sättet kan jag få följa dig i din träning och vi kan inspirera och motivera varandra.

De här hittade jag på Instagram från Sara och Diana som var och tränade ett pilatespass på boll som jag instruerade.

 

Om du vill komma och prova något av våra pass i Corestyrka Studion så kontakta mig! Mail ( info@corestyrka.se) eller skriv till mig på Instagram eller Facebook.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras