Ett bra pass för både styrka och kondition

Gårdagens pass på Crossfit Eskilstuna var så roligt men även jobbigt. Träningen på den nya boxen är med grym. Här är en bild innan passet då vi tar fram alla vikter mm som vi ska använda oss av under passet. Förberedelse är viktigt för att träningspasset ska flyta på bra.

Så här kan det se ut på våra Crossfitpass

Först har du ett block med uppvärmning. I denna fall körde vi 4 minuter och då ska du göra som många varv som möjligt under 4 minuter. Därefter hade vi ett block med lyft där vi körde marklyft 3 st med fem varv. Sen hade vi en metcon på 3 varv jag kände mig helt slut vid det här laget. Och för att avsluta passet körde vi intervaller.

Jag och Tamara efter passet, röda och glada.

Mitt under passet, fullt ös på sista blocket med intervallerna.

Just ja…vi lärde oss att klättra i rep med. Det var inte alls så svårt, men jag tyckte det var svårare att komma ner än upp! Crossfit är riktigt kul men samtidigt kräk-jobbigt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras