Vårkänslor

Vårkänslor har jag nu alltså! Det var hur länge sen som helst stod och bara njöt i solen. Jag längtar till varmare mornar där man kan känna hur solen värmer kinderna när man är ute tidigt på morgonen. Tänk dig själv att gå ut och träna utomhus i kvällssolen, att sitta och dricka en islatte på en uteservering, att kunna gå i linne och sitta på en parkbänk och njuta innan det är dags för träning. Jag verkligen längtar nu!

Jag har i vilket fall som helst invigt ett vår/sommarplagg när jag hade min långklänning från Vero moda. Det är ju kul att den ta lite bilder utöver träningsbilder:)

Jag gillade verkligen kombon av blå bas med vita blommor, att den är långärmad och längre och den vidare nederdelen. Det är inte ofta jag kör på klänning eller kjolar men det måste det bli ändring på. Det är otroligt skönt att ha och det ser ju bra ut med.

ÅHHhhh jag har ju även invigt mina nya skor! ÄSLAR dem så mycket. jag gillar ju lite nitar och tuffare stil som kan kombineras med lite ”gulliga” kläder. Jag gillar inte ”gulligt” så då mixar jag upp det lite. Vad tycker du om skorna? 

Nu ska jag ta en kväll i soffan framför datorn då jag har massivs med bilder jag ska gå igenom till bloggen. Jag har ju inte bloggat som jag önskar nu på ett par dagar då jag har massvis med foton som ska fixas med och sen hoppas jag på att komma ikapp.

PS: titta gärna på min nya helsida giannastevanovic.se (länk) där du på ett enkelt sätt kan hitta allt jag är involverad i, från bloggen till podden och mina företag 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras