Ladda upp dig med en Nocco

När man behöver en liten energi uppladdning ta en Nocco PWO.

Just nu känns det som att jag behöver en rejäl uppdos och en riktig boost av något då jag känt mig ganska dragen på sista tiden. Nu har jag äntligen kommit på varför.. pollen!

Jag har verklige kommit av mig med alla mina rutiner på sista tiden. Nu kämpar jag mig tillbaka till dem. Att träna gör mig gott, det får mig att äta bättre och sova bättre. Det får mig att prestera. Både på jobbet och på träningen. Att nu kunna lägga om mina pass på Corestyrka Studion så att även jag kan vara med och träna på passen jag instruerar i passar mig perfekt.

 

Att även fylla på med energi

I fredags tog jag en aw med mina goda vänner Sanaz och Rezan. Det behövdes verkligen kände jag. Jag saknar dem, att bara hänga och ungås. I lördags åkte jag och Milomir till Enköping för att träffa min bästa tjejkompis från Serbien som var här med sin man, som är Milomirs goda vän, och deras barn för att hälsa på släktingar. Och idag har jag hängt i Corestyrka Studion hela dagen och skapat massa nyheter till studion med Nicklas och Sandra. Sen kom Sara förbi en sväng under kvällen. En perfekt helg! 🙂

Imorgon satsar jag på att springa lite på morgonen. Vi får se om jag kan hålla det ”löftet”! Men jag måste bara dela med mig av att jag provade den här Nocco PWO tidigare när jag var på Nova Training Center och skulle köra ett Crossfit pass. Det var verkligen krut i den kan jag lova. Nyttig eller inte, den gav mig lite eld i baken på passet.

 

Ha en magisk söndag kväll! Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras