Ett konditionspass med intervaller

Kondition och crossfit

En perfekt balndning för mig som verkligen inte gillar att köra kondition för att jag har så dålig kondis! Jag vill verkligen ha en bättre kondition så det gäller att arbeta på det. På Nova Training Center / Crossfit Eskilstuna kör vi ofta ute på sommaren så löpningen gjordes utomhus i passet

Dagens pass: Power Ranger

15 st power clean med din stång

Spring 600 meter

10 st power clean med din stång

Spring 400 meter

5 st power clean med din stång

Spring 200 meter

Jag började tungt på stången med 45 kg. Sen trappade jag ner efter varje sett då det blev väldigt tungt och jag vill inte tappa min teknik. Nu blir det mer kondition när vi startar igång med Löpstyrka med via Corestyrka! Ser fram emot det under sommaren.

Prova passet!! / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras