Söndagsfrukost och bloggjobb

Hur startade du din söndag? Jag blev väckt av klockan och det är alltid tråkigt att bli det tycker jag. Vad är ditt bästa sätt att bli väckt på? Att vakna utvilad av sig själv måste ju ändå vara det bästa 🙂

Men när jag väl slog upp ögonen kom jag på att det är idag vi har nätverksträff med Tunainfluencers. Det är något jag alltid ser fram emot! Tidigare träffades vi en gång i månaden men nu har vi tagit beslutet att träffas var tredje månad. Vi har ju podden Poddjuntan med tillsammans och det ska spelas in en gång i månaden så det är ju en del tid som går åt.

Vi träffas på Clarion Collection hotel Bolinder Munktell och äter en fin frukost tillsammans för att sedan jobba med olika workshops som jag och min bloggkollega Anna håller i. Jag som är glutenintolerant broar ta riskakor istället för bröd, då slipper jag dessutom blir så ”full i magen”. Många äter ju bröd med pålägg,jag äter pålägg med bröd. Alltså mer pålägg än själva brödet.

Efter frukosten jobbade vi med våra sociala medier i workshops. Vi satt 3 och 3 och gick igenom en valfri kanal, tex bloggen och gav varandra tips och idéer på vad man kan göra bättre. Det är väldigt kul att träffa likasinnade och jobba tillsammans men med sin egen blogg. Vad tycker du är roligast att läsa om på en blogg? Den största frågan är ju vad DU vill se!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras