Träningskalender dag 4! En ny övning varje dag fram till jul.

Träningskalender dag 4!

Rotation med pinne/golfklubba

Här kommer en övning som Sandra visar, som är instruktör i Golfstyrka, för att öka rotationen i överkroppen. Denna övning är toppen att ha med i din uppvärmning innan du ska spela golf. Eller om du känner dig trött i ryggen! Genom att stå med fötterna efter varandra kan vi inte använda underkroppen för att rotera. Ta en pinne/golfklubba eller liknande, lägg den bak på axlarna. Tänk att du ställer dig på en linje med fötterna tippa överkroppen lite framåt och rotera mot det ben som är fram. Så är höger ben fram, då ska överkroppen rotera åt höger. . Tänk på att ju oftare du gör rotationer desto lättare blir det för kroppen att göra rörelsen. Så är du stel i kroppen är rörelseträning den träning du bör göra mer utav. Så om din golfsving känns stel och svår när golfsäsången börjar år 2020 så har du gjort för lite golfsvingsrörelser eller rotationsrörelser under vintern när vi inte kan spela golf. GLÖM INTE att underhålla kroppen året om! .

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras