Träningskalender dag 7! En övning för höftled.

En övning varje dag i träningskalendern! Dag 7:

Dagens övning är för höftled.

Idag tänkte jag att vi kör lite rörlighet i höftled. Ta hjälp av en pinne/ golfklubba eller något du kan lägga i händerna medans vi tippar. Håll armarna rakt upp. Tanken är att pinnen skall endast ligga i handen medans du göra framåtböjningen utan att du håller i den, rikta tummarna uppåt och ha raka fingrar. Försök behålla rak rygg genom hela rörelsen. Starta rörelsen genom att rumpan går bakåt/neråt så vi får en tippning i höftleden samt att vi försöker behålla armarna intill huvudet. Gå så långt ner du kan utan att tappa pinnen och att du kan ta dig upp igen. Upprepa minst 10 gånger.

Du vet väll att du kan skicka inlägger via Facebook tillexempel till någon du tycker borde göra denna övning 🙂

 

💎 PRENUMENERA på kanalen för att träningscheman, rörelseträning, coreträning för en starkare mage, rygg, höft och bäckenbotten!!

💎 På Corestyrka.se hittar du personliga träningskurser ONLINE!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras