Träningskalender dag 8! Bra styrke och balansövning för benen

Träningskalender dag 8. En övning med utfall bakåt och positionen krigaren 3.

Utmaning i Styrka och balans!

Du kan köra med eller utan gummiband.
Börja med att stå på knä med ett ben upp i 90°. Om du vill sätt ett gummiband under främre foten och håll i gummibandet med händerna rakt ut. Observera att bakre foten är liggande mot golvet, (alltså inte tårna i). Tippa lätt fram och ta dig upp på främre foten, sträck ut bakre benet så du kommer till positionen krigare 3. Armarna går bak i rörelsen med raka armar till höften. Gå tillbaka ner försiktigt samma väg till positionen du startade i. Kör 5 x 3 på varje ben.
Tagga gärna någon som ska testa denna utmaning!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras