Träningskalender dag 10! Stretch och rotation för rygg och ben

Ny övning varje dag i träningskalendern!

Stretch och rotation

Stå med samlade fötter, kliv bak med en fot ganska långt så att du kan ha rakt ben. Böj främre benet, hitta balans. Lyft upp båda händerna framför hjärtat, tippa överkroppen framåt med rak rygg. Rotera överkroppen åt de håll som främre benet (höger ben fram, rotera åt höger). Placera armbågen på utsidan av knät, pressa ihop händerna mot varandra så att vi öppnar upp bröstkorgen och lättare sträcker ut ryggen. Behåll positionen medans vi öppnar händerna och sträcker ut armarna, armen närmast golvet sträcks ut neråt och andra armen upp mot taket. Dra sakta tillbaka mot varandra igen och öppna upp igen. Upprepa ca 5-10 gånger per sida x 3. Tagga gärna någon som behöver lite extra rotationsträning 😊

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras