Frukost med blogg-gänget på Plaza

Vi inleder ett nytt samarbete med Best Western Plaza Hotel idag och vi har haft vårt första   frukostmöte med blogg-gänget från Tunainfluencers.

Vi är så taggade på att få hänga i deras superfina miljö. Kolla in deras magiska foajé som vi har suttit i under morgonen och bloggat från!

Älskar när hotel har både glutenfria och laktosfria alternativ. Det gör livet som glutenintollerant så mycket härligare!

Här ser jag mig själv hänga många helger och jobba med bloggen och Corestyrka! Så fint och ljust.

Ja tack till att ta med mig hela den här inredningen och placera den i mitt vardagsrum! Hur snyggt är det inte med en grön sammetsoffa! Älskart!

Jag tycker det är så snyggt med kuddar i olika färger. Jag fick så mycket inspiration och blev sugen på att göra om hemma. Jag rekommenderar verkligen att ta en sväng förbi Plaza Hotell på Drottninggatan i Eskilstuna om du är i stan och ta en kaffe i baren. Jag och Anna trivdes bra i soffan! Tack Eleonor för den fina bilden på oss.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras