Veckans träning

Här kommer veckans träningslista V 10

 

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Måndag: Styrketräning där jag la fokus på ben. Jag gjorde benböj med viktstång, utfall på ett ben, Russian dead lifts, djupa knäböj med paus i 90 grader, sumo knäböj och benpressar. Lägger ut hela passet på Instagram stories. Så följ mig där med ♥ Giannastevanovic eller Corestyrka hittar du mig på.

Tisdag: Pilatespass med fokus på höfter och rörlighet i ben samt corestyrka så klart.

Onsdag: Styrketräning med fokus på bröst och armar. Övningar var bänkpress, liggande bröstpress, bröstpress i kabelmaskin, pullover, lutande bröstpress, biceps curls med hantlar, tricepsdrag, preacher curl och tricepsdips.

Torsdag: Pilates med fokus på höfter, balans, mage och corestyrka.

Fredag: Styrketräning med löpintervaller först i 3 km. Sedan rygg övningar som stående rodd, sittande rodd, ryggdrag nedåt, goodmornings och rygglyft.

Lördag: Hade ambitionen att träna styrka men det fick bli ett pilatespass med fokus på mage.

Söndag: Jogging i 4 km som uppvärmning.Styrketräning på gymmet med massa magövningar som hängande benlyft, liggande benlyft, nedåt lutande situp, situp på pilatesboll och sneda situp.

 

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:

Hela veckan har jag tränat helt själv. Förutom när jag instruerar i Pilates. Då är ju alla mina fina kunder med mig så klart!

 

VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Det måste väll ’ändå vara att jag har joggat inför 2 st styrkepass. Jag vill ju verkligen koma ingång med löpningen men det så ju så tufft. Men 3 och 4 km är jag väldigt nöjd med.

VECKANS MOTGÅNG:

Den här veckan har jag faktiskt inte känns någon direkt motgång. Jag har känt att jag haft ett bra fokus under alla pass och det har känts bra.

 

VECKANS REFLEKTION:

Maten och sömnen är så sjukt viktig. Jag har känt mig svullen i magen vilket jag tror beror på att jag fuskar med frukosten. Så kommande vecka ska jag bank mig vara duktig på det!

 

VECKANS BRA JOBBAT:

Så bra jobbat att jag har fått in all träning och önskat.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras