Helkropps pass med gummiband – perfekt för kroppskontroll

Känner du att du vill ha en bättre kroppskontroll, bättre hållning, starkare core och bättre balans så ska du definitivt prova detta pass! Jag älskar den här kombinationen och mina kunder på Corestyrka Pilates studio tycker med den är superbra! Tuff, rolig och utmanande.

 

Gillar du mina träningsövningar och vill se med av dem så får du gärna göra tummen upp eller lämna en kommentar så jag vet att jag ska fortsätta filma och dela med mig. Och så klart dela till någon du vill träna med! Är det något annat du gärna vill se mer av så säg gärna till!

 

Nu är det snart dags för mig att köra ett Pilatespass, kanske kör vi just denna kombination idag. Du har väll inte missat att du kan träna med mig online hemifrån när du vill via min hemsida: www.corestyrka.se (länk)

Följ gärna mig även på instagram: giannastevanovic

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras