Vad vill du se mer av på min blogg?

Hej vänner!

Nu har jag haft en liten period av ”bloggtorka” och jag har känt att jag inte riktigt vet vad ni tycker om att läsa. Men då kom jag på att jag kan ju göra en liten frågestund på Instagram.

Sagt och gjort och jag fick en massa bra feedback och även lite önskemål. Men det är ju inte säkert att du som följer mig här på bloggen även följer mig på Instagram så jag tänkte att jag vill även fråga dig!

Så vad är det du vill se mer av på min Blogg/Instagram?

Rösta genom att skriva en kommentar 🙂

  • Träningsinspiration?
  • Är det då träningsvideos eller foton du helst vill ha?
  • Modeinspiration?
  • Kost och näringstips?
  • Följa med på jobbet som HR-Chef?
  • Personligt med utveckling och mindfullness?

 

Röstningen på Instagram gav följande svar:

Jag tänker nu fortsätta att blogga om just träningsvideos, hälsa & kosttips och lite mode och personligt då det verkar vara det som vi helst vill se 🙂 Hoppas du vill dela med dig av vad DU vill se mer av då jag vill fortsätta att inspirera just dig och dela med mig av min kunskap inom träning och hälsa. Skriv en kommentar ♥

 

PS här hittar du mig på instagram : giannastevanovic

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras