Vilken härlig födelsedag

Jajamen, du läser helt rätt. Jag har fyllt år, hela 36 år faktiskt. Nu under sommaren har vi ett stort födelsedagsmaraton typ då vi är många i familjen som fyller år med kort mellanrum. Brukar du fira din födelsedag något?

Milomir fyller den 4/7 och till hans firande bakade jag två st tårtor och så grillade vi med några få kompisar. Det är ju trots allt corona läget vi fortfarande måste ta hänsyn till. Det är så somrigt med ”sommartårtor” med jordgubbar och grädde!

 

Men till min dag gjorde jag inte tårta. I år fyllde jag år på en torsdag så jag ville gå ut och äta lunch med mamma och pappa på en uteservering. Vi tog lunchen kl 14.00 när det var lite lugnare på lunchställena.  Milomir jobbade så han kunde inte följa med tråkigt nog.

Så klart blev det pizza! Jag är ju trotts allt halv italienska 🙂 Min favorit är salamipizza, så klart glutenfri eftersom jag har celiaki.

När Milomir kom hem från jobbet fick jag blommor och ett par jätte fina örhängen som jag önskat mig. Perfekt med blommor och smycken! Ni får se den vid ett annat tillfälle.

Under eftermiddagen hänge vi på balkongen, det var så varmt ute så vi behövde en paus.

Under kvällen höll jag i ett pilatespass för mina fina kunder! Det var en riktigt härlig dag, fler sånna dagar behövs, där man bara gör massa roligheter 🙂

Ha en riktigt bra helg nu ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras