Back in Biz!

Det var inte igår jag skrev ett inlägg här på bloggen. Det var för en hel månad sedan. Ibland är det extremt välbehövligt att ta en paus från det man känner tar mycket energi. Det bloggen gjorde ett tag. Eller det kanske inte var bloggen faktiskt, utan mycket annat som tog mycket av min energi.  Då blev bloggen en tung ”jag måste hinna med” grej. Men nu har jag lyckats rensa lite i min ”att göra garderob” så nu känns det mycket bättre och jag är tillbaka till bloggen!

Helgens OOTD

I fredags var jag i Uppsala då vi (det företag jag arbetar som HR chef på) har öppnar ett nytt kontor där. De har precis startat upp och vi har 4 st anställda på plats som ska ro skutan åt rätt håll. Jag tänkte att det kan vara trevligt att åka dit för att presentera mig eftersom vi kommer förmodligen ha en del med varandra att göra framöver.

Till en helt annan grej… det var en kille på stan i Uppsala som stoppade mig och frågade om jag hade riktiga ormbrallor på mig! Trevligt att bli stoppad så där tycker jag. Jag sa att det är imitations skinn, inte riktigt ormskinn. Han frågade då vart jag höst dem då han tyckte de var as balla. Jag brukar faktiskt själv stanna upp folk och fråga samma sak om det har något snyggt på sig. Jag tycker vi borde göra det oftare. De är i alla fall från Gina Tricot.

 

Uppsala är ju en riktigt mysig stad, så mysigt runt ån med massa små fik och butiker.

 

Mysig lunch

Lunchen blev på Rådhuset, mitt på torget i Uppsala. Det var riktigt varmt ute så det gick bra att sitta ute i solen och äta. Jätte god mat!

IKEA en fredagkväll

Tog svängen förbi IKEA i Västerås på vägen hem för att köpa med mig soffklädsel till sofforna vi har på kontoret i Eskilstuna. Men jag såg ju denna härliga färg som jag gärna vill  byta till hemma hos oss! Hur snyggt skulle det inte vara med en blå soffa. Ljuset gör inte riktigt rättvisa till färgen men den var läcker. Det var en lång fredag kan jag lova, men så skämt att vara på IKEA en fredagkväll får det var ju knappt några andra människor där.

 

Nu är det söndag kväll och jag har spenderat hela helgen hemma och bara vilat, så nu är jag redo för en ny vecka!

See U ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras