Nytt år för hudvård

Detta inlägg innehåller adlinks.

God fortsättning på det nya året 2021!

Så skönt att lämna 2020 bakom sig. Inför 2020 hade jag ett ”löfte” till mig själv och det var hudvård, att ta hand om min hud lite bättre. Jag har under detta år inte tränat högintensivt pass med smink tillexempel. Och jag har varit mer noggrann med att hålla rent och återfukta huden. Detta år kan jag ju inte sluta med det här eftersom det tar lång tid till att få resultat. Så jag fortsätter helt enkelt. Kanske vill du med satsa lite extra på din hud i år? 

Dessa produkter använder jag så jag har en riktig problematiskt hud som lått får acne och rodnad i huden och lätt blir torr. Det finns säkert många bra produkter, det gäller bara att hitta det som fungerar för dig. Dessa är länkade från Lyko:

La Roche-Posay Effaclar Ansiktsvatten 200 ml

La Roche-Posay Rengöring 3-i-1 rengöringsgel 195 ml

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche fuktcreme mot rodnad torr hud 40 ml

 

Jag har även testat Brun utan som för första gången i stället för att sola. Och då har jag använt produkter från Ida Warg. Riktigt bra är dem. Enkla att applicera och färgar inte av något. Man får vara noggrann med när man smörjer på för fuskar du så synas det. Det blir veklingen skillnad på tonen i huden! 

Ida Warg Self-Tanning Face Lotion 50 ml

Ida Warg Self Tanning Body Lotion

Ida Warg Self-Tanning Spray 150 ml

 

Till håret har jag även provat Ida Wargs schampo. Riktigt bra och återfuktande tycker jag. Jag köpte Moisture Shampoo då jag har ganska torrt hår efter jag färgat det. Varje gång tvättar jag även håret med silver schampo för att behålla färgen. Jag har även inpackning till håret 1 gång/vecka.

 

Kérastase Blond Absolu Masq Ultra-Violet för blonderat hår. 

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere 250 ml.

Ida Warg Moisture Shampoo 500 ml

 

Jag är fortfarande dålig på att ta hand om mina fötter! Det kanske får bli årets fokusområde 🙂 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras