Helgen i bilder

Helgerna går alldeles för fort. Jag hinner inte med allt jag vill göra under lördagen och söndagen. Känner du likadant?

 

Denna helg har det även varit den ”berömda” alla hjärtans dag dagen. Så jag undrar vad du gjort för dig själv denna dag? Det är ju fint att uppmärksammas på en speciell dag. Men i ärlighetens namn har jag aldrig riktigt förstått varför det ska vara på en specifik dag. Jag vill gärna uppmärksammas varje dag! Men inte nog med det, jag tycker det är viktigt att man unnar sig själv. Det är så många som känner sig olyckliga för att man inte har någon partner under alla hjärtans dag och därför vill jag flytta fokuset från partnerskapet till att göra något fins för sig själv.

Jag tog en härlig lång promenad med min mamma tillexempel. Jag älskar ju att promenera när det är fint väder och vara ute men Milomir älskar det inte lika mycket. DÅ tar jag mina promenader på egen hand så är vi båda glada och nöjda 🙂

 

Jag gick även förbi godis affären och köpte med mig lite av favorit godisarna. Ja jag älskar gelebananer och mintpastiller, mintkakor, mintnötkräm och typ allt med mint och choklad. Jag fick även en fin bukett blommor av Milomir och jag blev ju så klart väldigt glad. Fastän jag sa att jag tycker det är onödigt att köpa blommor till varandra. 🙂  Det är lite dubbelt det där. Klart det är fint att få bekräftelse och uppskattning, det får jag varje dag från Milomir och han från mig.

Jag spenderande hela lördagens förmiddag i Corestyrka Studion då jag har 3 klasser i Pilates efter varandra. Alltid lika kul tycket jag ! Får se hur långt jag orkar hålla pass nu med magen. Jag tar 1 vecka i taget. Och under söndagen var jag nere med min instruktör och gick igenom en massa olika övningar vi vill lägga in i passen framöver. Så himla kul att köra tillsammans.

Helgens lunch blev även en broccoli soppa med ris. Så enkelt och gott. Koka upp broccoli med lite buljong och en vitlökskrydda och släng ner i mixern och mixa ihop. Koka sedan rs och häl i soppan. Servera med en klick Cream fresh och krutonger. Svårare än så behöver det ju inte vara.

Så fint när solen tittar fram.

Nu tar vi tag i veckan. Ett tråkigt måste jag ska ta tag i är att städa hemma, måste plocka och rensa lite. Så oroligt men skönt när det väl är gjort!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras