Weekend

Hela denna vecka har jag och Milomir varit i sälen. Så skönt att byta miljö ibland. Vi var ju här för ca en månad sedan och åkte skidor. Denna vecka blev det igen skidåkning på grund av att min kula på magen är ju mycket större. Men det är ju så fint att ta korta promenader och ta en fika då och då.

Jag har ju en dille på frappe och iskaffe just nu. Jag har alltid tyckt att det är svingott. Men nu undrar jag lite om det är en carving ibland! Kaffe ska man ju ta det lugnt med under graviditet så det gäller att hålla koll.

Då här rolig ser jag ut när jag tar bild på mig själv! Haha! Milomir tog bilden på mig. Men min selfie blev ju inte så bra så han fick ta en ny.

Det är massa snö här, och det var en riktig snöstorm i 2 dagar så det var knepigt att ta sig ut. Bilar körde fast i snön och i diken överallt. Men det är underbart när solen kikar fram!

Imorgon åker vi hem igen. Borta är ju jäkligt skönt men hemma är ändå alltid bäst!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras