Bebis, nya rutiner och första träningspasset

Nu gäller nya rutiner och en bebis som styr tiden. Nu gäller även CoreRehab och första träningspasset är avklarat!

Två veckor har gått redan sedan förlossningen. Jag kan knappt tro att det redan gått så många dagar. Det är en massa nya rutiner som ska sättas nu. Bara det att aldrig gå ut utan en välfylld skötväska tillexempel! Vem har haft koll på sånt tidigare?

Här är jag och lilla tjejen på en promenad där vi stannade förbi min Pilates studio Corestyrka. Jag var bara tvungen att gå förbi och känna av atmosfären. Som jag längtar till att börja träna igen!

Rätt och fel

Visst är hon söt! Det lilla livet! Nu är det helt och hållet hon som styr våra tider. Jag försöker passa på att vila när hon vilar, eller gå ut på en promenad när hon är mätt och torr.

En sak som jag märker är att det finns så sjukt mycket ”tyckande om rätt och fel” när det kommer till bebisar och barn. Jag tänker att det som är rätt för dig behöver ju nödvändigtvis inte vara rätt för mig. Alla är vi olika och det är ju tur det. Min plan är att ta det lugnt och prova mig fram i vad som passar för oss. Jag tar gärna emot tips men jag kommer förmodligen inte prova alla tips jag får, utan väljer det som jag tror skulle passa oss.

Hur hanterade du alla tips, råd, ”Do and don’t” -du som har barn? Jag är lite nyfiken om någon har en bra strategi.

Första träningspasset

Idag har det gått 2 veckor sedan förlossningen och jag körde mitt första träningspass! Nej det var inte ett tufft Crossfit pass. Jag tog en promenad på 30 minuter. Sedan svängde vi förbi Pilates studion Corestyrka och gjorde 10 st * 3 med knipövningar och core aktivering. Det är ju det lilla som räknas och just nu behöver det inte vara mer än så. Det gäller att skynda långsamt.

CoreRehab

Det är ju även så lyxigt att kunna gå ner till Pilates studion med lilla bebisen och köra CoreRehab. Jag är sjukt taggad på att stärka upp core igen! Är ni nyfikna på träningen kan jag lägga ut den här vecka för vecka.

Kram ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.