Dagens träning blev av!

Dagens träning är klar. Det är inte alltid lika lätt att komma iväg och träna nu när lilla Emilia finns med i livet. Men jag försöker tänka så här…

 

All träning är faktiskt bättre än ingen träning. Kort och gott! Det jag har fått släppa är mina förväntningar och mina planer på hur jag vill att dagens träning ska se ut.

Ibland blir det en promenad. Ibland kan jag stanna till på Nova Training Center och köra lite rodd. Ibland kör jag pilates på min egen studio Corestyrka. Ibland tränar jag inte alls. Vissa pass blir korta och intensiva. Vissa kan bli en hel timme långa. Vissa gånger blir det ”intervaller” mellan vagnen och träningsövningen.

Och det är helt okej! Även om jag ibland skulle vilja köra helt efter mina egna förutsättningar så fungerar det inte länge. Och då är verkligen all träning jag får in under dagen bättre än ingen träning alls.

Det jag vill försöka säga är att ibland måste vi alla, av olika anledningar, lägga om lite i vår planering. Genom att sänka dina förväntningar på träningen kanske du med kan hitta glädjen i den träningen som ändå blir av.

Kram ♥

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras