Veckans lista

Nu kör vi veckans lista igen!

Vad tycker du egentligen om listor? Jag älskar listor, alla listor typ. Ja förutom att skriva handligslista faktiskt. Men andra listor gillar jag, så man kan bocka av det som är gjort. Jag gillar med att skriva ”veckans lista” så här kommer den!

 

Veckans övning

Jag gjorde en ny övning på en av pilates klasserna i veckan som mina kunder älskade. Det var baksida lår på reformer maskinen. Den här övningen tar fint och väldigt isolerat. Det går bra att göra med gummiband med! Du ska helt enkelt pressa hälen mot rumpan och låta bandet göra motståndet. Skillnaden med att göra den på reformer är att du har ett system med sprintar som skapar motstånd. Du kan alltså välja hur hårt ditt motstånd ska vara. Bränner skönt i baksidorna 🙂

 

Corestyrka Pilates Studion

Det rullar på i studion och det är så skönt att restriktionerna på grund av Covid-19 börjar tas bort. Detta innebär att vi nu kan ta emot 8 kunder per pass igen. Jag och My har massa planer inför hösten och vintern och vi är så taggade. Våra kunder är lika taggade som oss och hoppas fler nu vågar komma tillbaka till träningen.

 

Min egen träning

Jag tycker det går väldigt bra med min egen träning. Fortsätter att köra CoreRehab programmet som jag själv har via Corestyrka parallellt som jag börjar med lite Crossfit och Styrketräning. Har fortfarande inga hopp eller löpning i min träning. Det kommer dröja lite till tills jag lägger in det i träningen. Jag försöker vara duktig och fota och dela med mig av passen både här och på Instagram så även du kan träna!

Du vet väll att jag även bjuder dig på ett 8 veckors träningsprogram för gravida. Det här programmet kan ju även du som inte är gravid köra så klart! Du hittar det på www.corestyrka.se

 

Bästa outfit

Just nu ser jag väldigt mycket ut så här. Träningstights och träningslinne. Känns som att jag inte ens byter om mellan passen, men det gör jag faktiskt! Dagarna går så fort ibland och efter träningen är jag för det mesta hemma och då hoppar jag runt i mjukisar. Måste ju gå enkelt att amma liksom!

 

Emilia

Emilia är nu 11 veckor (2 månader och 17 dagar). Hon är så söt så jag kan inte sluta stirra på henne. Undra hur hon kommer se ut när hon blir stor. Hon ler och följer med blicken. Nu tränar vi på att hitta händerna 🙂

 

Nytt in

Jag har inte köpt något till mig själv men jag köpte 2 st hoodies till Emilia på Lager 157. Det är ju veklingen svårt med kläder i detta väder till de små. Inte för varmt och inte för kallt. Så jag tyckte det kan vara bra med något man enkelt kan dra ner och även med luva så det blir varmt i bärselet. Köper ju mycket mer till Emilia än till mig själv just nu…

 

Veckans LYX

…MEN….Jag har inte glömt bort mig själv! Jag unnade mig en djuprengörning för ansiktet hon min pilateskund Ulrika som driver en hudvårdsklinik här i stan. Det var verkligen välbehövligt och otroligt skönt. Jag kommer försöka göra en behandling 2 gånger per år. Sen är ju så klart arbetet hemma med huden väldigt viktigt.

 

Bästa maten

Veckans bästa mat är egentligen från förra veckan. Men det lever jag på fortfarande. Nämligen pizza som jag åt när jag var ute med min vän Sanaz. Det här fotot tog hon på mig när jag kikar på Emilia i vagnen och väntar på att min pizza ska komma. Härligt att man fortfarande kan sitta ute på restauranger!

 

Bästa fotot

Nu checkar vi ut från denna vecka och laddar upp för en ny!

Puss och lip från oss. ♥

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras