Älskade unge!

En uppdate med Emilia kommer här. Tänk att hon snart är hela fem månader!! Helt sjukt vad fort tiden går. Jag tänker att även jag är 5 månader äldre, igen! Innan vi fick Emilia kände man inte ens av att 1 år gått. Medan nu blir det så tydligt. Hon blir större och utvecklar mer färdigheter för varje dag.

En av de svåraste sakerna för mig har varit att veta vad som passar i klädväg. Jag menar at hon föddes ju i juni. Vi hade typ 40 grader varmt under sommaren och jag visste inte ens vad jag skulle ta på mig själv för att inte koka ihjäl, än mindre vad en liten bebis ska ha på sig. Nu börjar det bli kallt och nu vet jag inte heller vad som är lämplig klädsel. Men jag tänker att lager på lager är bra och Emilia är ju duktig på att säga till (läs bli förbannad och skriker till) när hon tillexempel blir för varm. Men vi köpte en bra åkpåse från Bugaboo som ska vara bra. Hon ser ju ut att trivas i den i alla fall!

Det är fortfarande svårt med rutiner. Tycker att hon ändrar på sitt sätt att vara så fort vi hittat en rutin. Men en grej som vi har gjort sedan hon var liten är att hon hänger på mig i ett bärsele under kvällen när jag lagar kvällsmat. Hon sommar varje gång. Sedan smyger jag över henne till sången och så sover hon vidare där. Ibland vaknar hon till men somnar även ganska fort igen. Så gullig när hon sover lixom! Att sova i ett bärsele måste vara jätte skönt ju!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Blacklist medan Emilia sover och Milomir spelar! Perfekt kväll 🙂

Kram ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras