En dag i Stockholm

En dag i Stockholm

stockholm outfit

Hej på dig! Nu har det varit ett par dagar sedan sista blogginlägget. Vi har nämligen varit lediga och då tappar jag alla mina vanliga rutiner. Jag har kommit underfund med att jag egentligen gillar rutiner för att jag mår bra av att ha några rutiner att gå efter. Att vakna samma tid tillexempel. Nu under påsk helgen har vi verkligen bara slappat, tränat, ätit mat och varit i Stockholm en dag. Det är härligt att det börjar bli vår tycket jag, även om det är kallt fortfarande så gör det mycket för humöret att solen tittar fram.

 

stockholm

Det är något speciellt öven Stockholm tycker jag. Även att jag faktist bott i Stockholm i ca 10 år (mellan ca 2005-2015) så tycker jag fortfarande att det är lika mysigt att strosa runt och titta på alla fina byggnader. Det är också fint att det är en stor stad med både city, grönområden och vatten, det finns liksom allt.

 

stockholm

Shoppingen kan knappast jämföras med den hemma i Eskilstuna. Här är ett foto jag tog inne på NK, hur mysigt har det inte gjort det med alla flaggor! Både jag och Milomir fick med oss lite grejer hem. Härligt med lite shopping.

Nu är veckan igång igen och första arbetsdagen är avklarad. Snart är det helg igen, det går fort när det är kort vecka, så nu kör vi vidare.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras