Tips för hösten – addera färg!

Rosa jacka och rosa tröja med en volanger fick bli gårdagens melodi i höstvädret.

Kan inte berätta för dig hur mycket jag tidigare nästan hatade att bära färg på kläder. Jag som alltid älskat svart. Men det är ju så snyggt med färg tycker jag nu! Vilken tur att en kan förändras. Har du ändrat inställning till något så berätta det för mig i en kommentar!

Jackan är ett nyköp från märket Ores och du hittar den här (klick).

Jag köpte även en röd kappa som jag får visa vid ett annat tillfälle. Jag hörde senast idag av min kolega att hon tyckte jackan var fin, eller hon sa exakt så är; ” åh din jacka är såååå fin, men jag skulle ALDRIG våga ha på mig den färgen”. Jag frågade om hon är rädd för min jacka? Varför skulle hon inte våga ha på sig den, jackan är ju inte farlig. Däremot är ju tankesättet rätt skrämmande. Många är så ”rädda” för att använda färg. Men helt ärligt…vad är det värsta som kan hända. Är det att någon skulle titta på dig? Eller att du inte skulle passa i färgen? Om du känner dig fin så är du fin! Ha på dig det du tycker är fint helt enkelt. Dessutom är jag fortfarande förälskad i min väska från Louise Vuitton som du hittar här (klick) 

Visa detaljer

Under jackan har jag en lite längre svart kavaj som jag rullar upp ärmarna på. Detta är för att volangerna ska sticka ut och synas ordentligt. Jag gillar även att det är två olika färger på de rosa nyanserna. Det vart riktigt coolt med detaljen på ärmen tyckte jag 🙂 Lite roligare när man har en svart kavaj över.

Träning på Corestyrka Studion (klick)

Jag kör verkligen rosa tema lite varstans ser jag då även mina yogamattor i studion är rosa. Gjorde även ett pass i Ashtanga yoga för att öva lite på mina tekniker och låta kroppen komma in i rörlighet igen. Känner mig lite förkyld så jag kommer ta det lugnt med träningen under hela denna veckan faktiskt. Det är viktigt att lyssna på kroppen!

Jobbet som HR- och Rekryteringschef hänger med

Under tisdagen var jag i Norrköping och jobbade. Hängde en del i köket och hade möten.  Jag åker ju tåg dit och hittade en Clif Bar på pressbyrån. Denna är så god då den ”mintblå” förpackningen även innehåller både lite choklad och mint och är även helt glutenfri! Perfekt som ett snack på tåget. Håller även hårt i min telefon! Det har varit fint i Norrköping så en dag har jag även kört på pälsjacka.

Vad tror du, skulle du kunna tänka dig att testa en jacka i en färg? Eller bara ta en annan färg på skor, väska eller byxor? Passa på nu att liva upp höstmörkret 🙂

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras