Träningsresan till Toscana, Italien

Träningsresan till Toscana, Italien var underbar och här kommer ett långt inlägg kring resan.

Det var verkligen en fantastisk rolig upplevelse och något jag vill göra fler gånger.

Vi landade i Pisa och tog oss vidare till en stad som heter Lucca där vi bodde under träningsresan. Vi bodde i det här huset med 7 rum och 14 bäddar, ett stort gemensamt kök och ett vardagsrum. Huset heter Casa Oliveta och går att boka.

På framsidan av huset fanns en pool, dock så kall så tårna frös bara man kände lite på vattnet. De andra badade medans jag satt och tittade på. Inte hoppar väll jag i det kalla vattnet. Första och andra dagen hade vi inte tur med vädret. Det var mulet och lite regn kom då och då.

Det mysigaste rummet i hela huset var det här med stenväggar. Så fint det var och vilken mysig känsla en fick av det. Det var många rum i huset och alla hade lite olika stilar. Jag fick ett eget rum då vi var udda i antal som åkte på resan. Det är ju lite lyxigt att få ett eget rum!

Varje morgon kl 08.00 startade Sara dagen med ett yinyoga pass. I den här positionen ska du krama om dig själv. En fin övning en gör alldeles för sällan, ge dig själv en kram, kärlek och respekt. Vissa mornar var lite kyligare än andra och då var det skönt att starta dagen med att komma igång lite med kroppen.

Under första dagen tog vi en promenad runt en närliggande sjö. Jag hittade det här lilla huset utan dörrar eller fönster med en brygga bredvid. Jag var tvungen att stanna upp och ta en bild….

Vi fick med oss många bra produkter som innehåller Aloe Vera så vi serverade en morgonshoot för att få igång kroppen varje dag innan yogapasset.

Varenda träningspass som vi gjorde där solen bjöd på sig själv gjorde vi på gräsmattan. Jag håller här i ett par med funktionell träning och jag tror att vi gör övningen bryggan här. Vi ska fortsätta upp med höften mot himmelen.

Yogapassen var magiska när solen låg på oss och värmde. Det var också fantastiskt att träna till den här utsikten och att håra fåglarna kvittra. Vid något tillfälle hörde man till och med en motorsåg men inte ens ljudet från den var ett störande moment.

Vi fick till och med möjligheten att lapa lite sol nere vid poolen. Så skönt att få ladda batterierna i solen. Det är verkligen något jag längtat efter.

Lite kallare var det i havet, och där skulle jag aldrig hoppa i om jag inte behövde! Vi tog en eftermiddag nere vid havet och tränade på akrobatik med att stå på händer och hjula. Efter att ha fått in sand överallt var det skönt att inte alla pass var på stranden.

En magiskt upplevelse var att vi även hade en dag för att vandra i bergen. Det var total magi, knäpptyst och sån härlig luft. Vyerna var helt galna, men det ger det inte rättvisa att visa på en bild.

Hit måste jag tillbaka! Så vackert så jag saktar ord för att beskriva hur det kändes att vara där.

On top of the world.

Sista dagen tog vi ett litet stopp i Pisa för att titta på tornet. Tänk på mycket vi han med på bara 5 dagar. Mycket intryck var det under de här dagarna.

Tack för en magisk resa! Det här gör vi om! 

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras