Vardagsblogg

Sitter i köket och har precis käkat min talrik havregrynsgröt. Pallar inte diska så jag tar och skriver till dig istället. Måste köra en diskmaskin så jag slipper undan det här sjukt störande momentet som heter att diska. Men men, nu till något helt annat…

Det första jag tänkte på när jag såg den här röda kappan var ”kommer aldrig ha en röd kappa på mig”. Sen minuterna senare stor jag och provade jackan och kände att jag ”måste verkligen ha en röd kappa!”. Man är ju bra rolig när det gäller färger, men jag gillar den! Den här kappan köpte jag på loppisen vi hade med Tunainfluencers 🙂 Men den är från H&M från början.

Har du någon favoritfärg nu på hösten?

Ett tips för dig om tycker det är svårt att matcha till rött så tycker jag svart och brunt passar bra. Enkelt att matcha med den röda färgen.

 

Just ja! Vi har ju även bytt namn på podden. Numer heter den Poddjuntan snackar livsstil. Det var så klockrent när vi satt och poddade och jag sa at det känns som att vi är våra föräldrar när de var iväg på syjunta. Men det vi gör är att padda, och visp så blev det poddjuntan som snackar livsstil. Vi har även tagit nya foton och den här valde vi om omslag till vår podcast.

Du kan lyssna på podden genom att klicka nedan:

Poddjuntan snackar livsstil

Jag måste även tipsa dig om detta bröd jag bakade! Så gott och enkelt och helt utan mjöl.

Du får sukta lite efter det för jag skriver ett eget inlägg till det som du kan ta del av senare. Blir lättare för mig att hitta tillbaka till receptet så.

Jag och min vän Sandra tog även helgen i akt och filmade lite fler övningar till Corestyrka och Golfstyrka, mina onlineträningsprogram som finns på Corestyrka.se . Vi kör ju både Pilates och Yoga och för den om är golfintresserad har vi även grenspecifik träning för golf-

Vi anordnar en träningsresa!

Du är så välkommen att följa med på vår golf och träningsresa som passar både dig som golfar men även dig som inte vill golfa! Läs och hör av dig om du är intresserad 🙂 Jag kommer göra ett inlägg kring denna resa längre fram.

 

Det händer även en hel del roliga saker med Tunainluencers och Podcasten Poddjuntan framöver. Riktigt kul att få jobba med Anna som du ser på bilden. Här sitter vi på ett cafe och smider lite mer planer.

Ja nu är det dags att sova, helt slut efter en arbetsvecka, nu har vi bara fredagen kvar sen är det helg! Ska du göra något kul till helgen?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras