Restaurangtips

Jag är tillbaka från semestern! Som ni saknat mig va? Jag har i alla fal saknat er kan jag lova. Semester är verkningen super skönt men samtidigt så längtar jag alltid hem och till mina rutiner. Det är skumt det där. Jag jobbar på två stycken semesterinlägg om kommer inom kort så håll ut 🙂

Det är lite kyligare väder ute och en jacka sitter inte helt fel. Den här blommiga klänningen köpte jag på rea på Vero Moda strax innan sommaren.

Min portfölj från Louise Vuitton är ett vintage-fynd som jag fått validerad på LV butiken i Stockholm. Kul när man kan göra riktiga kap med att köpa begagnat.

Mötte upp mina två tjejer Sanaz och Rezan för en AW för ett tag sedan, vi testade ett nytt ställe här i stan som heter NABO. Det är mitt och Milomirs gamla favoritcafé Café Kaka som är omgjort till restaurang NABO. Jag beställde vitkålstacos. Det var så gott! Kul att prova något nytt 🙂

Vad rekommenderar du för restaurang där du bor? Dela gärna med dig i en kommentar 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras