Ett hett presenttips

Ett hett tips till DIG är att kolla in Dilan Dilir på Instagram!

Hon gör en massa fina underlägg, brickor och nyckelringar mm. Du kan enkelt beställa vad du önskar så skapar hon till dig. Man får välja färg, glitter, korn osv på det man vill köpa.

Jag vill verkligen tipsa om henne då jag blir otroligt inspirerad av en ung tjej som följer sin dröm och startar sitt företag och säljer via IG. Dessutom är det hon skapar sjukt snyggt!

Jag köpte två nyckelringar, ett E till Emilia och ett G till mig (Gianna). de kostade 90kr st. Jag har hängt det ena på skötväskan och det andra på vagnen. Det blev lite struligt med min beställning så då fick jag även ett fint hjärta av Dilan, jätte fint! Det blir Emilias lilla smyckes skål. Så gulligt av henne att skicka med en extra gåva, verkligen bra service!

Gå in och kika på Dilans Instagram här och köp något till dig själv eller till någon annan i present och stötta Dilan i hennes företagande!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras