Vlogg: Social Media Night

Här kommer en kort vlogg inför eventet på torsdag: Social Media Night!

Inför eventet Social Media Night så testar jag podd utrustningen! Mitt podcast gäng från bloggnätverket Tunainfluencers ska köra en intervju podcast från eventet och så klart måste jag ju kolla så att jag förstår mig på utrustningen. Eventet är på Valvet Eskilstuna som anordnas tillsammans med watt&veke. Jag är så taggad och vi kör på torsdag!

Det är alltid lika konstigt att se sig själv poppa upp i någon annans flöde. Här tillexempel är och och Michan som poppade upp på Watt&Vekes Facebook. Alltid lika konstigt tycker jag. Eventet är en kväll fylld av spännande innehåll för dig som vill lyckas i sociala medier.

Under kvällen kommer talare från flera av Sveriges mest framgångsrika företag inom sociala medier. Taken är ett du får konkreta tips om annonsering, skapa innehåll och hur man kan jobba med influenser marketing.

Just nu är eventet fullbokat! Du kan självklart ställa dig i kö genom att maila till: [email protected] om du skulle vilja gå!

Du kommer sä klart kunna lyssna till hela poddavsnittet senare!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras