Hitta ditt inre lugn

Det är ju inte alltid lätta att hitta sitt inre lugn. Vad är ens ”sitt inre lugn”? Vet du vad exakt ditt inte lugn är för något och hur du når det? Det är dagens ämne i vår podcast Poddjuntan snackar livsstil.

Vi kommer fram till att vi alla 4a, Eleonor, Anna, Michaela och jag tänker olika när det gäller att just hitta sitt inre lugn. Jag upplever att man fokuserar mer på att ”göra” än att ”vara”. Tillexempel Eleonor och Michan som sminkar sig för att känna sig lugna. Det är ju ett ”görande” för mig, det hade lika väl kunnat vara att man rökte en cigarett tillexempel. Jag vill ju mer få det till ett ”varande” tillexempel att man kan känna sig trygg i sina beslut man tar eller att är helt öppen i huvudet under en meditation.

Det var många spännande resonemang i podden så lyssna gärna!

Förra veckan hade vi även Sarah Forslund på besök. Sarah är livsstilscoach och yogalärare. Vi pratar om allt från Yoga till mental träning, och om tillit/tecken från och till Universum. Det är ett riktigt bra avsnitt och du får mycket tips på hur även du kan träna mentalt och mycket annat.

Du hittar till podden genom denna sida: www.giannastevanovic.se Du kan även följa mig på Instagran via att klicka här: giannastevanovic

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras