Podcast & Vlogg från Social Media Night – hur du blir lönsam med sociala medier

Äntligen är den här! Podcasten är från Social Media Night som jag tillsammans med de fantastiska tjejerna från Tunainfluencers skapade.

Var var nämligen där som inbjudna poddare och hade i uppdrag att intervjua föreläsarna samt ta tempen på mingel golvet.

Klicka här för att komma till Podden!

Hur får du ditt varumärke att bli lönsamt med hjälp av sociala medier? Det var kvällens fokus och det kommer du få svar på i poddavsnittet! Under podden kommer du få konkreta tips om annonsering, skapa innehåll och hur man kan jobba med influenser marketing från 4 av Sveriges mest framgångsrika företag inom sociala medier. Anna var ute på mingelgolvet och frågade ut ett par av kvällens gäster och Eleonore stod för en Instagram tävling där bästa stilleben vann ett pris. Vi filmade en vlogg med under kvällen som du kan titta på här nedan.

Kvällen var ett samarbete mellan Valvet och Watt & Veke som höll i Social Media Night. Vi intervjuade föreläsarna under kvällen vilka var Anna Rosenkrantz från Beatley, Anna Nygren från Dot.sure, Alicia Stevanovic från Findie och Erik Wasell från FlowBox. Vi pratade även med lokala entreprenörer som Sandra Edlund från CosmetInk, Najda Söderlund från väskmärket Salcan, J.O Malmqvist marknadschef på Sparbanken rekarne , Christoffer som är inköpare från Watt & Veke, Johanna Tömmervik som är verksamhetschef på Valet, Anna Besterman från Keramik by Anna, Katrin från Blommor & Brie, Anna Viltling från Fika by Anna, Sanna Ek från mediabyrån Columbird, och 4 härliga tjejer från Frisyrataljén.

Hoppas du gillar poddavsnittet och vloggen och att du lärt dig något 🙂

Kramar / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras