Stockholms bästa café

Vilken dag det har varit idag!

I morse tog jag tåget som gick till Stockholm kl 06.50 för att jobba från vårt kontor där. Jag är verkligen inte en som älskar att vakna tidigt då jag sover in i det sista. Därför orkar jag inte gå upp extra tidig för att äta frukost alla gånger. Trotts att jag faktiskt mycket väl vet att frukosten är otroligt viktig. Men men, så är det.

Idag dock tog jag en sväng förbi Vete-Katten (klick) idag som är ett café i Stockholm. De har supergoda mackor, bullar och annat fika. Dessutom har det ett bra glutenfritt utbud. Det finns fler Vete-Katten i Stockholm men denna ligger på Kungsgatan 55. Det finns även ett café i centralen och ett på Åhlens city för dig som har vägarna förbi.

Det är härligt att gå förbi Hötorget och se alla blommor och att de fortfarande har fina uteserveringar. För att komma till jobbet går jag från T-centralen till stureplan. Det var riktigt varmt ute under dagen och jag passade på att ta en promenad på lunchen med.

Idag arbetade jag med att se över vår rekryteringsprocess igen och titta lite närmare på vissa delar. Det är otroligt utvecklande och roligt!

Jag har ju inte hunnit visa min nya jacka! Jag får ta lite bättre foto imorgon. Älskar leopard mönstrat och denna skinnjacka har just det. Det är svårt att ta bra bilder på sig själv tycker jag, det är nästan så att jag måste boka tid med någon som kan ta bilden på mig.

Imorgon är planen denna:

jag är redo för att starta dagen med ett pass i Ashtanga yoga i min träningsstudion och därefter är planen att köra ett Crossfit pass. Sist jag körde med Sara och Veronica så var jag så här trött! Kan ju inte ens sitta upp och se rak ut ju. Det är föresten bästa uppladdningen till Crossfit, att köra lite Ashtanga innan. Jag blir jätte mycket mer rörligare! Ska du göra något speciellt i morgon?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras