Träffade min idol!

Sprang på min ”idol” Anders Hansen här om dagen!

 

Ja vet att det är lite skumt att min idol inte är en världsartist eller så, som många brukar ha. Men så är det och jag sprang in i min idol för inte så länge sedan. Jag satt och åt lunch på en restaurang i Stockholm vid Stureplan som heter Kung Carls Bakficka (klick) och där satt han. Anders Hansen!

För dig som inte vet vem Anders Hansen är så ska jag berätta det här.

Han är leg läkare från Karolinska Institutet, överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har fått flera utmärkelser för sin bok Hjärnstark (2016), bland annat Hälsopriset som årets författare 2017 och Mensapriset 2018. År 2019 fick han Årets hälsopris för sitt arbete för en bättre folkhälsa.
Jag var bara tvungen att kläcka ur mig till mina chefer som jag satt med under lunchen på restaurangen och säga ”från det ena till det andra så måste jag berätta att min typ ”idol” sitter bredvid oss”. När jag förklarat vem det var blev jag uppmanad till att gå fram och fråga om vi kan ta ett foto tillsammans. Sagt och gjort!
Jag har även läst hans bok hjärnstark, som är otroligt bra! Boken handlar om hur du kan bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent, allt genom att röra på sig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns! När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Ja rekommenderar verkligen alla att läsa boken.
Nu när jag sitter och skriver inlägget fick jag en tanke, tänk om det inte är han! Så har jag att fram och tagit kort med en helt annan person……
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras