Att jobba i en snygg miljö

Att jobba i en snygg miljö är verkligen ett stort pluss i kanten.

Självklart är inte snyggheten allt men det underlättar ju lite när man känner att man trivs i miljön. Det finns ju vissa ”måsten” så klart med att det ska finnas utrymme, bra luft mm. Men det är inte alla som tänker på harmoniska färger, ljusakustik, ljus och samlingsytor. När jag inte hänger på min egen lilla Corestyrka Studio och håller träningspass så hänger jag i våra kontor på Universitetsmedia-gruppen där jag arbetar som HR- och Rekryteringschef (om någon missat det:) UMG har 3 st kontor, ett i Eskilstuna, ett i Norrköping och ett i Stockholm.

Här är en av samlingsytorna i Stockholm.

Vårt kontor ligger mitt på stureplan då det är skönt för mig som åker tåg emellan att kunna gå från centralen. Jag känner att det är superroligt att kunna få möjligheten att ”röra” på mig och även att kunna träffa all personal, inte bara maila eller via telefon.

Podcast tips:

Igår tipsade jag om en podcast som heter Säljpodden på LinkedIn, här hittar du min profil (klick). Det är en bra pod för sig som driver eget, är säljchef eller säljare. Jag har lärt mig massor genom att lyssna på podden. Du hittar podden genom att klicka här! (klick)

Här är min kolega som sitter jag arbetar från ett öppet landskapskontor i Eskilstuna. Den här bilden tog jag igår och använder som en rekryteringsbild just nu via Facebook då jag letar efter fler säljare. Det är ett ständigt letande efter nya stjärnor.

När jag är i Eskilstuna så cyklar jag till jobbet, även till tågstationen. Brukar du cykla eller tar du bil till jobbet? Eller åker du kommunalt kanske? Jag försöker cykla så mycket som möjligt, tänk att du får in din vardagsmotion på det sättet. Så har du direkt lite ”plus i kanten” på hälsokontot 🙂

Ha en bra dag på ditt jobb! Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras