Lady Medusa

I fredags hade vi julfest på jobbet med ”kändis-tema” och jag valde att vara Medusa.

För dig som inte vet vem hon är så var Medusa, i grekisk mytologi, en av de tre kvinnliga monstrerna och den enda av de tre systrarna som var dödlig. Medusa var en gång en vacker flicka, men när hon hade en affär med havsguden Poseidon, straffade Athena henne. Hon förvandlade Medusa och gav henne ett skräckinjagande utseende och gjorde håret till slingrande ormar. Alla som såg henne blev förstenade. 

Jag tog princip på mig allt jag ägde i ormskinns mönster. Även alla smycken i ormar tog jag på mig! Jag hade till och med flätat håret men ormar i som jag köpte på leksaksaffären. Den ormen som jag inte fick plats med på huvudet hade jag runt halsen 🙂 Sminket fick bli grön/blå ögonskugga och så målade jag lite ormhuds detaljer i ansiktet.

Det blev en lyckad julfest och alla hade himla roligt. Dessutom såg alla så fina ut i sina outfits! Hur firade du julfest på jobbet?

Kram  G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras