Veckans podd: Skönhet och makeup

I veckans ”stökiga” podd avsnitt snackar vi om höstens makeup trender. Men jag och Eleonore kanske inte riktigt känner att vi hänger med i modesvängen längre. Och jag har fortfarande inte förstått hur viktigt det är att ta bort sminket innan träning!!

Största frågorna är om jag permanentat ögonfransarna? Varför rusar Eleonore iväg mitt i avsnittet? Spökar det hemma hos Michan? Vi pratar även om permanent makeup i vår podd och hur sugna vi är på att gå och kolla in stadens enda ”BrowBar”. Ett podd avsnitt ni inte vill missa!

Följ oss gärna på vår instagram poddjuntan , där vi lägger upp bilder från våra avsnitt och saker vi pratar om där.
Podden hittar ni på Tuna Influencers hemsida och på podcaster eller klicka HÄR!

Kramar /G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras