Veckans lista

Vilken vecka det har varit! Här kommer veckans lista.

Veckans outfit

Välkomna hösten med en lång och mysig kappa! Oj vad det värmer med en lång kappa som går över benen. Denna är i ull och dessutom fodrad

Veckans träning

Jag känner verkligen att jag älskar Pilates mer och mer! Har du inte provat rekommenderar jag dig att göra det. Jag fokuserar alltid på min kärnverksamhet Corestyrka i alla mina pass, alltså att alltid lägga fokus på mage, rygg och bäckenbotten. Här har mina kunder kört ett pass med bollar och får slappna av sista minuten.

Förutom att hålla mina egna pass på min studio Corestyrka så kör jag Crossfit. Men nu känner jag för att köra en del gym för att stärka kroppen för att klara av just crossfit. Jag försöker att hitta en bra balans mellan Pilates, yoga, medicinsk yoga, löpning och styrketräning. Hur lägger du upp din träning? Jag vill gärna höra så skriv en kommentar!

Veckans mat

Denna vecka har jag ätit ute under fredagen då jag träffade två av mina goda vänner Rezan och Sanaz. Jag känner att jag måste vara bättre på att umgås med mina vänner och skapa tid för riktiga  sociala relationer. Det är viktigt. Vi hade 5 timmar tillsammans och det var sååå skönt och givande. Dessutom åt jag denna goda halloumi sallad. Så klart en kaffe med!

Veckans jobb

Denna vecka har varit en viktig vecka på jobbet. Mycket har hänt och det är bara positiva saker. Så skönt! Eftersom jag arbetar som HR chef så kan jag tyvärr inte dela med mig av allt som händer. Dessutom har jag varit i Norrköping 2 dagar med rekrytering och tagit emot intervjuer för nya säljare. Det blir ju lite tid på tåget men det går ju att arbeta på tåget med. Här sitter jag och uppdaterar vår personalhandbok.

Veckans coolaste:

Vi har skapat nya visitkort till vår podd! Vad tycker du? Har du lyssnat på podden än? Inte…. du tycker jag att du ska göra det här (klick) 

Vi har även intervjuat Oscar och Martin från den otroligt populära Spökpodden!! Så otroligt kul var det och avsnittet kommer upp inom kort. Jag säger så klart till när det är uppe!

Veckans roligaste


Just nu sitter vi på Clarion Collection Hotell Bolinder Munktell och spelar in 4 poddavsnitt där vi har 2 olika gäster med!

Det är lite smakprov från min vecka. Hoppas din vecka har varit lika bra!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras