Vi intervjuar SPÖKPODDEN!

Vi har spelat in en podd där vi intervjuar SPÖKPODDEN och får träffa Martin och Oscar!

De har en av Sveriges största poddar. Vi fick denna möjlighet då vi har ett superbra samarbete med Susanne och 21:ans köpcenter i Eskilstuna. Så i samband med Halloween fick vi sitta mitt i 21:an och intervjua Spökpodden i vår egna podd. Runt om i köpcentret var det små spöken som sprang runt då alla barn fick ansiktsmålningar bland annat.

Lyssna på när Poddjuntan intervjuvar Spökpodden här!

Jag och Eleonor som är med i vår podd tyckte att det var kul att lära känna killarna lite bättre och varför de började podda. Visste du tillexempel att Martin bott i Eskilstuna i 7 år och att Oskar är väldigt modeintresserad? Tror du på andar och spöken? Om inte kanske du kommer göra det efter detta avsnitt.

Så här ser det ut när vi kör podd. Vi pratar på i varsin mick som är kopplat till ett ljudkort och sedan ser jag allt i min dator. Att prata i vår podd är nog det roligaste av allt, jag som älskar att prata!

Vill du lära kunna dessa killar, Martin och Oscar, från Spökpodden lite mer så måste du lyssna på vårt avsnitt! Men vill du höra deras podd (så klart att du vill!!) så kan du klicka på länken här nedan så kommer du till Spökpodden och kan lyssna på deras podd som handlar om övernaturliga krafter, andar och spöken.

Lyssna på Spökpodden här!

Här har vi även Anna och hennes barnbarn Kevin som är var ute i 21:an och intervjuade gäster! Du kan även lyssna på andra intervjuer, tex från Rebelz genom att klicka här (länk). 

Tack till Susanne och 21:ans köpcenter för att vi fick möjligheten till detta och tack till dig om både läser min blogg och lyssnar till vår podd ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras