Överallt och ingenstans

Bilder från veckan

Nu har var varit lite överallt och ingenstans!

Borta men samtidigt här 🙂 Jag har faktiskt varit riktigt sjuk ett par dagar i influensan men nu har jag mått bättre i ett par dagar med. Hoppas du helt dig frisk och kry! Innan jag blev sjuk var jag tillsammans med mitt jobb och körde hockey. Det var en riktigt rolig grej att göra! Man fick låna alla svettiga kläder och skydd. Jag ville verkligen inte tänka på hur många bakterier som fanns i skydden.

Det var en av de roligaste aktiviteterna vi har gjort tillsammans. Perfekt om ni har ett arbetsgäng på 16 st eller fler. Vi har 16 st och vi har 8 per lag. Det var en bra summa så man kunde byta av med jämna mellanrum. Jag kan lova att man blev trött efter typ 10 sekunder och vi skulle spela en hel timme! 

Har även gjort om lite i min träningsstudio på Corestyrka.

Jag har ordnat ett hyllplan i fönstret så jag kan ha växter och ljus i fönstret. Det blev riktigt bra tycker jag .

Jag har även vart runt lite i jobbet. Både i Norrköping och i Stockholm. Här är jag på väg hem efter en förmiddag i Stockholm och så passar jag på att jobba på tåget och dricka en White Chocolate Mocha! Älskar dessa 🙂

Det är fullt ös även på mitt vanliga arbete som HR-och Rekryteringschef. Här är mitt skrivbord i Eskilstuna. Jag har tagit med mig boken från Watt & Veke som vi fick när vi poddade med Poddjuntan snackar livsstil på eventet på Valvet. Jag har inte så mycket på skrivbordet eftersom jag försöker att nästan bara använda min dator. Det blir så när jag åker runt mycket och sitter lite överallt och ingenstans.

Under helgen var jag även och gav mig själv lite lyx.

Jag gjorde en ansiktsbehandling. Så skönt så jag nästan somnade. Jag blev inlindad i ett stort täcke och fick både massage på ansiktet och händerna. När jag låg med en ansiktsmask fick jag även fotmassage, då höll jag på att somna kände jag. Brukar du somna när du är på massage eller någon annan behandling? Synd att man inte somnar när man ska till tandläkaren typ.

Gamla Stans spa & salong i Eskilstuna är så mysig och det ligger precis nere vid ån. Det ser ut som en liten lada på utsidan.

Har du tagit från dina vinterkläder ännu?

Det är verkligen dags för det och välkomna vintern. En nackdel är att det är så mörkt ute men i morse han jag ta denna bild när jag var på väg ner till stan till jobbet. Löpningen idag fick göras inomhus. Kändes lite för halt för att vara ute och springa faktiskt. 🙂  Springer du på vintern något?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras