Mysiga hemmakvällar

Hej vänner! Har ni provat någon av övningarna i träningskalendern? Jag har en hel del träningsvärk i min mage från att ha flinet lite fler övningar i tisdags. Träningsvärken smyger sig på!

Nu är det så skönt att ha hemmakvällar, jag och Milomir har tagit den första glöggen. Vi dricker alltid alkoholfritt och jag tycker faktiskt det är mycket godare, framförallt i glögg. Jag är lite nyfiken på hur du spenderar dina kvällar. Vad gör duo? Sträcktittar på en serie, ritar, sitter och kollar på youtube videos, spelar… Vi tränar ju jämt men hade en riktigt härlig hemmakväll i veckan och då passade vi på att fixa lite plock och dricka ett glas glögg! Så ett tips till dig är att ta en mysig hemmakväll med lite levande ljus och bara njuta.  🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras