Min vecka i bilder

Hur har din vecka varit?

Har du några reflektioner du tar med dig från veckan? Det är ganska sunt att faktiskt stanna upp ibland och fundera lite på den veckan som gått. Att reflektera över saker, händelser och känslor som du haft under veckan. Det finns ofta mycket att lära sig från det vi annars så ofta bara ”springer igenom” i vår vardag. Att fokusera på det bra saker du har ger ett annat perspektiv och leder ofta till att en känner sig mer tillfreds. Än att du ska fokusera på det som du inte har eller det som går dåligt. Så försök att se det positiva i din vardag. 

Den här bilden är tagen i Västerås här om dagen. Det är december månad, ganska kallt faktist och jag knäppte upp jackan för att det såg bättre ut på bild. Men det är definitivt inte så varmt så man kan gå i kortbyxor som galningen gör bakom mig! Jag har funderat på vad jag ska göra åt mitt hår. Måste göra något åt det då det just nu ser för jävligt ut! jag är fortfarande kär i min fårulls jacka från Acne! Passar perfekt på nu 🙂

Jag har fått iordning lite mer i fönstret till Corestyrka Studion. Snyggt tycker jag.

Det blir ibland svårt att hinna med och blogg och allt annat som ska göras så det gäller att ha bra rutiner för det. Jag har inte riktigt hittat rutin till alla inlägg men det kommer hoppas jag.

Vad vill du läsa om här i bloggen? 

Jag har även jobbat under veckan och vart en dag i Norrköping. Det jag roade mig på tåget var att skriva en ny personalhandbok, dricka mitt mest absoluta favoritkaffe – en cafe latte  från Starbucks och en Cliffbar!

Kolla in våra fina visitkort till Podden Poddjuntan snackar livsstil 🙂

Du kan lyssna till vår podd HÄR: (Klick) 

Så har jag varit och tränat styrketräning på gymmet under veckan med. Förutom att träna i min egna studio så kör jag just nu gym. Det är för att bygga upp lite inför att köra Crossfit igen. Du har väll inte missar träningskalendern föresten. Vi lägger ut en ny övning varje dag som du an göra hemma eller på gymmet!

Kolla in dessa övningar:

Lucka 1 : klicka här

Lucka 2: klicka här

Lucka 3: klicka här 

Lucka 4: klicka här

Lucka 5: klicka här

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras