Lördagen i bilder

Lördagar används för att uträtta jobb i mitt schema.

Då är det ju roligt att man arbetar med saker man tycker om på lördagar. På det sättet känns det inte riktigt som om man arbetar, utan mer som om man umgås med sina vänner och gör det man tycker är roligt. Så här har min lördag sett ut idag.

DAGENS TRÄNING

Släpade mig upp imorse för att hålla i ett Ashtangayoga pass i min egen träningsstudio. Det är alltid så tröttsamt att gå upp på morgonen för att träna när ögonen känns tunga som bly. Men känslan efteråt är ju magisk! Det är belöningen och jag känner att jag blir mycket piggare under dagen när jag har tränat något på morgonen.  Lördagar räcker för mig att köra morgonträning, i alla fall nu under vintern.

DAGENS OUTFIT

Bekvämt fick vara ledordet när jag tog på mig kläder imorse. Jag visste ju att vi skulle sitta och podda i ca 4 timmar under dagen så det fick bli ett par ”loos fit” skinnbyxor i en grön färg från Zara och sen en college tröja från HM i ljusblå med glitter.

SÖRMLANDS STÖRSTA PODD – PODDJUNTAN SNACKAR LIVSSTIL

Så coolt att vi har Sörmlands största Podcast! Du har väll inte visat att lyssna på vår podd? Här sitter jag och Anna, Michaela och Eleonor, det är vi som är Poddjuntan snackar livsstil.  Vi pratar om allt mellan himmel och jord men utifrån våra passioner som är Mode, hälsa, träning, skönhet, makeup och inredning.

Idag spelade vi in 3 st avsnitt. Ett som handlar om Mål, drömmar och visioner, ett om Lifehacks och et om sociala medier. Här kan du hitta till podden! (KLICK)

Vi satt och poddade på Valvet idag. Kolla in det här superfina bordet! Vill ha 🙂 Podd utrustningen tar ju lite plats men det är det värt. Nu är klockan 23.24 och det är dags att spendera resten av lördagskvällen på huvudkudden!

Ses imorgon ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras