Nyfiken på vårens väskor

Här sitter jag och funderar och är nyfiken på framtiden, vad som är planerat och om jag kan få en förhandsvisning.

Detta inlägg innehåller adlinks. 

Det jag suktar efter just nu är vår! Inom en väldigt snar framtid hoppas jag vi får lite soligare dagar och varmare. Jag länkar till att dra fram lite ljusare färger från garderoben och att kanske till och med inhandla en ny väska i vitt! Älskar väskor så mycket! Det är så snyggt med en vit väska till våren och sommaren. Vilken är din favoritfärg på våren och sommaren?

Här sitter jag i foajén till hotell Plaza och spanar ut genom fönstret. Denna supersnygga och rimliga väska är från märket Salcan. Det är så fräscht med vitt! Det är inte alltid en vill ha en sådan stor väska med sig. Jag gillar ju även mindre och nedan är mina ”vill ha” vita väskor just nu!

Mina ”vill ha” väskor

 

  1. Prada
  2. Gucci 
  3. YSL
  4. Aldo 
  5. Gucci 
  6. Gucci
  7. Aldo 
  8. Ellos
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras